12Cm Kidikut Çocuk Makası #30283180 | CarrefourSA
Marka: MAPED

12Cm Kidikut Çocuk Makası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
36,99 TL

12Cm Kidikut Çocuk Makası

Çocuğunun motor gelişimini desteklerken sanatsal yaratıcılığını da ortaya çıkarmak isteyen ebeveynlerden biriyseniz MAPED Kidikut Çocuk Makası’nı çok seveceksiniz!

İletkenlik özelliği olmayan fiberglass malzemeden üretilen MAPED Kidikut Çocuk Makası, güvenli yuvarlak makas ucu sayesinde olası risklerin önüne geçer. Böylece çocuğunuz parmaklarını bağımsız olarak kullanma becerisini geliştirirken endişelenmenize gerek kalmaz.

12 cm boyutu ile 2 yaş ve üzeri tüm miniklerin her iki eliyle de rahatça kullanabileceği pratikliğe sahip MAPED Kidikut Çocuk Makası ile çocuğunuzla eğlenceli ve eğitici sanat etkinlikleri yaparak harika anılar biriktirebilirsiniz.

Sevimli tavşan temasıyla küçüklerin kalbini kazanacak MAPED Kidikut Çocuk Makası, çocuğunuzun ince motor gelişimini destekler; el ve göz koordinasyonunu arttırır. Geriye yalnızca çocuğunuzun kendi elleriyle yaptığı sanat eserlerini sergilemek kalır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız