8503 Siyah Alone Sırt Çantası #30283529 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8503 Siyah Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,99 TL

8503 Siyah Alone Sırt Çantası

Dilediğiniz her an yanınızda taşıyabileceğiniz ve yükünüzü azaltarak size konfor sunacak bir çanta mı arıyorsunuz? O zaman Alone 8503 Siyah Sırt Çantası ile bir an önce tanışmalısınız!

Alone 8503 Siyah Sırt Çantası, 3 büyük fermuarlı bölmesi ve özel tasarım kumaşı sayesinde 20 kilograma kadar yük taşıyabiliyor. Fonksiyonel ceplere bölünen iç hacmi ve iki yanında yer alan suluk bölmeleri, çanta içerisine yerleştirilen ürünlerin her zaman düzenli kalmasını sağlıyor. Ayarlanabilir askıları ile kişiye göre boyutlandırılabilen Alone 8503 Siyah Sırt Çantası, airdraft teknolojisi ile sırt bölgesinde maksimum konfor sunuyor. Hava geçirgenliği sağlayan bu teknoloji sırta binen yükü azaltıyor. Ayrıca özel omuzluk tasarımı yükün iki omuza eşit olarak dağılmasını sağlıyor. Ergonomik bir kullanım sunan Alone 8503 Siyah Sırt Çantası, kolay bir şekilde silinerek temizlenebiliyor ve su geçirmeyen, özel kumaşı ufak delinmeleri kendi kendine tamir edebiliyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız