8539 Mürdüm Alone Sırt Çantası #30283535 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8539 Mürdüm Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8539 Mürdüm Alone Sırt Çantası

Alone 8539 Mürdüm Sırt Çantası, ergonomik tasarımı ve şık duruşuyla benzersiz bir sırt çantası arayanların kalbini çalmaya aday! Fonksiyonel bir tasarıma sahip olan Alone 8539 Mürdüm Sırt Çantası'nı okulda, sporda, seyahatte, doğada ve günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

İki büyük, bir küçük fermuarlı göze sahip olan Alone 8539 Mürdüm Sırt Çantası, 20 kiloya kadar ağırlık taşıyabilme özelliği sayesinde ihtiyacınız olan tüm eşyaları yanınızda taşımanıza yardım eder. Geniş iç hacmi, özel bölmelere ayrılarak eşyalarınızı düzen içinde taşımanızı sağlar. Alone 8539 Mürdüm Sırt Çantası, elde tutabilmeniz için tutma sapına ve iki yanında bulunan suluk bölmesine de sahip. 

Ufak delinmelerde kendi kendini tamir eden ve su geçirmeyen kumaşı ile Alone 8539 Mürdüm Sırt Çantası'nı dilediğiniz her ortamda keyifle kullanabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız