8539 Saks Alone Sırt Çantası #30283532 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8539 Saks Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8539 Saks Alone Sırt Çantası

Hardal tonlardaki fermuar detayları ve marka logosu ile renklendirilen Alone 8539 Saks Sırt Çantası, enerjik stiline hareket katmak isteyenleri kendine çeken bir ürün. Siz de geniş depolama alanı sunan tasarımı ve kolay temizlenebilen özel kumaşı ile uzun yıllar boyunca size eşlik edebilecek Alone 8539 Saks Sırt Çantası'nı hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Alone 8539 Saks Sırt Çantası, büyükten küçüğe doğru sıralanan 3 adet geniş fermuarlı göze ve iki adet suluk cebine sahip. Maksimum fonksiyonellik sunmak adına farklı şekillerde bölünen iç hacmi tüm kırtasiye ürünlerinin rahat bir şekilde taşınmasını sağlıyor ve çanta içinin her an düzenli kalmasına yardımcı oluyor. Ufak delinmelerde kendini tamir edebilen ve silinerek çok kolay bir şekilde temizlenebilen kumaşı Alone 8539 Saks Sırt Çantası'nın kalitesini korumasını sağlıyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız