8806 S.Fuşya Alone Sırt Çantası #30283522 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8806 S.Fuşya Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8806 S.Fuşya Alone Sırt Çantası

Sizin de hem kaliteli hem de kullanışlı bir sırt çantasına mı ihtiyacınız var? Öyleyse özel tasarımıyla çok amaçlı kullanım imkanı sunan Alone 8806 Siyah Fuşya Sırt Çantası tam da size göre!

Üç renkli tasarımıyla gözleri üzerinde toplayan Alone 8806 Siyah Fuşya Sırt Çantası, yükü dengeli bir şekilde dağıtarak konforlu bir kullanım sunuyor. En arkasında yer alan büyük gözle kitap, defter gibi büyük boyutlu eşyalarınızı kolayca taşıyabileceğiniz Alone 8806 Siyah Fuşya Sırt Çantası, orta ve ön kısımdaki gözlerle de eşyalarınızı düzenlemenize yardımcı oluyor. Ön kısmında yer alan minik gözün mavi renkli fermuarıyla dikkat çeken Alone 8806 Siyah Fuşya Sırt Çantası, fuşya renkli fermuar başlıklarıyla eğlenceli bir şekilde tamamlanıyor. Airdraft sistemiyle hava akışı geçirgenliği sağlayan Alone 8806 Siyah Fuşya Sırt Çantası'nı arka yüzünde yer alan rahat askılarıyla sırtınızda taşıyabileceğiniz gibi üst kısmındaki tutma koluyla elinizde de tutabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız