8807 Haki Alone Sırt Çantası #30283524 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8807 Haki Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8807 Haki Alone Sırt Çantası

Huzur veren haki rengi ve fonksiyonel tasarımıyla Alone 8807 Haki Sırt Çantası, her yerde en büyük yardımcınız olacak!

Çapraz çizgi desenlerini ve Alone yazısını, haki rengindeki sıvı geçirmez ve silinebilir kumaşıyla buluşturan Alone 8807 Haki Sırt Çantası yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanıyor. Kolay açılabilen fermuarlarla 3 ana bölmeye ayrılan Alone 8807 Haki Sırt Çantası, 47x33x18 cm’lik ölçüleri ve 20 kilograma kadar yük taşıyabilen yapısıyla rahat bir kullanım sağlıyor.

Alone 8807 Haki Sırt Çantası, iç ve dış cepleriyle eşyalarınızı düzen içinde taşımanıza yardımcı oluyor. Yükü dengeli şekilde dağıtan ayarlanabilir kayışları ve el tutma sapı sayesinde Alone 8807 Haki Sırt Çantası’nı hem sırtta hem de elde taşıyabilirsiniz. Hava geçirgenliğini sağlayan airdraft sistemi ile terlemeyi önleyen Alone 8807 Haki Sırt Çantası, sağlığa zararlı kimyasal madde içermez.  

Siz de şık ve ortopedik tasarımıyla öne çıkan Alone 8807 Haki Sırt Çantası'nı hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız