Adel Öğrenci Seti Kalem-Kalemtraş-Silgi #30219067 | CarrefourSA
Marka: ADEL

Adel Öğrenci Seti Kalem-Kalemtraş-Silgi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,99 TL 33,74 TL

CarrefourSA Kart İle

Adel BLS. Öğrenci Seti 3 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraşla öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu eşyaları bir araya getirir. Deneme sınavlarında, kalemliğin evde unutulduğu zamanlarda ya da yeni kalem, silgi ve kalemtıraşa ihtiyaç duyulduğunda öğrencilerin yanında olur.

Öğrencilerin Aradığı 3’lü

HB uca sahip kalemler, düzenli ve okunaklı bir şekilde not tutmak için birebirdir. Defter yapraklarınıza zarar vermeyen silgi, sildiğiniz yerdeki kalem izini dağıtmadan ve hiçbir iz bırakmadan defterinizi rahatça silebilmeniz için özel olarak üretilir. Yazılarınıza ya da sınavınıza kaldığınız yerden kolayca devam edebilmenize imkan tanıyan kalemtıraş, özel jileti sayesinde kaleminizi istediğiniz sivrilikte açar.

Ürün Kodu: 30219067

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız