Barbie Büyüleyici Pembe Elbisesi #30140140 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Büyüleyici Pembe Elbisesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,99 TL

Barbie Büyüleyici Pembe

Işıl ışıl elbiseleri ve mükemmel görünümleri ile kız çocuklarının rüyalarını süsleyen Barbie bebekler, BRB Büyüleyici Parti Bebekleri serisi ile göz dolduruyor. Barbie Fashionistas bebekleri, modayı takip eden kıyafet tasarımları sayesinde çok havalı ve şık görünüyor. Toz pembe elbisesi sayesinde tüm dikkatleri üzerinde toplayan Barbie bebek, farklı kıyafet, saç, göz rengi ve yüz şekilleri ile satışa sunuluyor. 

 

Takı ve Elbisenin Muhteşem Uyumu 

 

Modayı yakından takip eden Büyüleyici Parti Bebekleri, farklı kreasyonlardaki kıyafetlerle takıları harika bir şekilde eşleştiriyor. Parlak pembe elbisesi ile muhteşem uyum yakalayan bebe mavisi topuklu ayakkabılar, Barbie'yi gösterişli bir hale getiriyor. Kız çocuklarının oynamaya bayıldığı bebekler arasında en popüleri olan Barbie bebekler, sarı saçları ve mavi gözleri ile güzelliğine hayran bırakıyor. 

 

Kız Çocuklarının Gözdesi Olacak

 

Dünyaca ünlü ve popüler marka Barbie, bebeklerin yapımında kullanılan malzeme seçiminde çocuk sağlını göz ardı etmiyor. 3 yaş ve üzeri kız çocuk oyuncağı olarak güvenle satın alınabilecek bebekler, modanın nabzını tutan rengarenk ve uyumlu kıyafetleri ile kız çocuklarının en popüler oyuncağı olmaya aday. Kız oyuncakları kategorisinde sunulan ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız