Barbie Gelin #30116890 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Gelin

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
254,20 TL

Barbie Gelin

 

1960’lı yıllardan bu yana tüm dünyada özellikle 3 yaş ve üzeri kız çocuklarının en sevilen oyuncağı haline gelen Barbie bebekler sevenlerinin karşısına bu kez gelinliğiyle çıkıyor. Bu zamana kadar evleri, arabaları, spor malzemeleri gibi farklı konsept ve aksesuarlarla çocukların karşısına çıkan Barbie bu kez yakışıklı Ken ile evlenmek için üzerine beyaz gelinlik giyiyor.

 

Barbie Dünya Evine Giriyor

 

Spor yaparken, mutfakta aşçıyken, bale yaparken ya da gardırobunu toparlarken çocukların görmeye alışık olduğu Barbie bu defa üzeri beyaz straplez, altı pembe ve işlemeli kabarık gelinliğiyle her zamankinden daha şık görünüyor. Kolunun altındaki pembe gelin çiçeği, boynundaki pembe kolyeyle oldukça uyumlu olan Brb Gelin Barbie beyaz duvağıyla göz kamaştırıyor.

 

Barbie’nin Gelinliği Özel Tasarım

 

Barbie’nin gelinlik kumaşı tam da onun zevkini yansıtıyor. Üzeri simli olan pembe tafta kumaş kolay buruşmayan ve yırtılmayan bir kaliteye sahip. Kumaşın üzerindeki otantik desenler ise Barbie’nin zevkinin ne kadar asil olduğunun işareti oluyor. Gelinliğinin rengiyle uyumlu bir kontrast oluşturan yeşil şık yüzüğü ise Barbie evlenirken onun en anlamlı aksesuarı oluyor. 3 yaş ve üzeri çocuklar için üretilmiş Barbie Gelin bebekleri CarrefourSA'nın Kız Oyuncakları kategorisinden tek bir tıkla kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız