Eti Karam Bitter %70 Kakao 60 G #30006882 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Karam Bitter %70 Kakao 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet

Yediden yetmişe herkesin sevdiği yiyecekler arasında yer alan ve benzersiz keyfi ile alışkanlık yaratan çikolata, Eti Karam Bitter %70 Kakao 60 g ile koyu ve bol kakaolu çikolatanın farkını, çikolata severlere sunuyor. Şık ambalajında sunulan kare formundaki fındıklı ürün, içeriğinde yüzde yetmiş oranında kakao barındırıyor. Böylece yoğun bir bitter lezzeti yaşatıyor.
CarrefourSA raflarında Tablet Çikolatalar reyonunda satışa sunulan ve tüketiciden büyük ilgi gören ürün, içerisinde yer alan bol miktardaki kuru yemişle lezzetini daha da artırıyor. Kare biçimindeki tableti, küçük kare parçalardan oluşuyor. Yoğun kakao tadı, içeriğindeki yemiş ile birleşerek iyi bir ikili oluşturuyor. Siz de tatlı ihtiyacınızı sağlıklı ve kaliteli bir çikolata ile gidermek isterseniz ürünü tercih edebilirsiniz. Küçük parçalar halinde çocuklarınıza yedirebilir; keklerinizin, pastalarınızın üzerine üründen rendeleyebilirsiniz. Yemek arasında ya da televizyon izlerken keyifli bir atıştırmalık istediğinizde birkaç parça çikolata ile mutlu olabilirsiniz.
En güzel, hafif ve faydalı tatlı gıdalardan biri olan klasik lezzetin en bol kakaolu ve fındıklı halini denemek için siz de hemen ürünü alışveriş sepetinize ilave edebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Kakao Kitlesi, Şeker, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Kakao Yağı, Tereyağı (Süt Ürünü), Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az % 70'tir.

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü içerir.Eser miktarda Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Gluten, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Buzdolabına koymayın, 18-22C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan, nemden uzak tutunuz.

Süzme Ağırlık
60

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 534
Enerji (kj) 2217
Yağ (g) 36
Doymuş Yağ(g) 22
Karbonhidrat (g) 34
Şekerler (g) 31
Lif(g) 15
Protein (g) 11
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız