Faber Castell Çantalı Karışık Boya Seti #30041980 | CarrefourSA

Faber Castell Çantalı Karışık Boya Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
243,05 TL

Faber-Castel 38 Parça Karışık Boyama Set

Kırtasiye reyonu içerisinde sunulmakta olunan Faber-Castel 38 Parça Karışık Boyama Set en avantajlı boya setlerinden biri olarak sizlere sunulmaktadır. Özellikle de okul çağında olan çocuklar için ideal olan tüm boya çeşitleri Faber Castel kalitesi ile sizlere tek bir set halinde sunulmaktadır. Tek tek boya çeşitlerinizi aramanıza gerek kalmadan hepsini size tek bir set halinde sunan ürün, hem zaman hem de ekonomik anlamda tasarruf sağlamaktadır. Ürün içerisinde 38 parça boya takımı bulunmaktadır. Sulu boya, pastel boya, kuru boya, keçeli boya, resim kalemi ve açacağı ürün içerisinde yer almaktadır. Ürünün içerisinde;

6 adet keçeli boya

8 adet pastel boya

8li sulu boya

12 adet kuru boya

2 adet resim kara kalemi

Açacak

Silgi yer almaktadır.

Ürün CarrefourSA Reyonlarında en avantajlı fiyatı ile sizlere sunulmaktadır.

Boyalar reyonu içerisinde pastel boyalar kategorisinde kolaylıkla bulabileceğiniz Faber-Castel 38 Parça Karışık Boyama Set ürününü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve ödemenizi dilerseniz online dilerseniz de kapıda ödeme seçenekleri arasından dilediğiniz ile yapabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız