Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar #30078453 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,99 TL

Renk Değiştiren Araçlar

Oyuncaklar çocukların sağlıklı gelişimi için çok önemlidir. Bol bol oyun oynayan çocuklar daha mutlu ve beyin, el ve motor gelişimlerinin daha hızlı ve sağlıklı olması adına çocukların aktif olarak oyuncaklar ile oynamaları çok önemlidir.

Erkek çocuklar için en kıymetli oyuncak kuşkusuz ki oyuncak arabalardır. Fakat her çocuk gibi sizin çocuklarınız da oyuncaktan hızlıca sıkılabilirler. Çocuklarınızın oyuncak arabalarını daha uzun süre oynamalarını sağlamak işin onları oldukça ilginç ve eğlenceli koşmak gerekmektedir. Renk değiştiren araçlar tam da bu nedenle üretilmiştir. İki ya da daha fazla renge ısı ile değişebilen oyuncak arabalar ile çocuklarınız keyifli dakikalar geçirecekler.

Renk değiştiren araçlar buzlu su da ya da donmaya yakın soğuklukta bir renge sahip olur ilken sıcak suya (yaklaşık 48 derece) atıldığında başka bir renge dönüşebilir. Bazı modeller ise ikiden fazla renge dönüşebilir.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Hot wheels ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında oyuncak ve eğlence bölümünde bulunan erkek oyuncakları reyonunda Hot wheels renk değiştirebilen araçlar seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız