Mas Fiesta Bant Kesici Beyaz #30211029 | CarrefourSA
Marka: MAS

Mas Fiesta Bant Kesici Beyaz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,35 TL

Fiesta Bant Kesici Beyaz

Ofiste işlerinizi kolaylaştıracak minik yardımcılara ihtiyacınız varsa Mas Fiesta Bant Kesici ile mutlaka tanışmalısınız! Beyaz rengi ile tüm masalara uyum sağlayan Mas Fiesta Bant Kesici küçücük bir ürünün hayatı ne kadar çok kolaylaştırabileceğini kanıtlar nitelikte!

Mas Fiesta Bant Kesici, ofis bandı olarak tanımlanan küçük boyutlu bir daire etrafına sarılı bantların kolaylıkla koparılmasını sağlar. Küçük boyutları sayesinde masada yer kaplamayan ve elinizin altına dolanmayan Mas Fiesta Bant Kesici ile bir eliniz doluyken yalnızca tek bir elinizi kullanarak rahatlıkla bant koparabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, ofis bandını Mas Fiesta Bant Kesici'nin orta kısmında yer alan yuvaya yerleştirmek. Sonrasında bandın ucunu Mas Fiesta Bant Kesici'nin tırtıklı kısmına kadar çekip bırakmak. Sonrasında ucu tırtıklı kısımda kalan banttan dilediğiniz zaman istediğiniz boyutta parçalar koparabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız