Parmex Aseton Mor Sümbül 200 Ml #30032229 | CarrefourSA
Marka: PARMEX

Parmex Aseton Mor Sümbül 200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
102,99 TL

 

Parmex Aseton Mor Sümbül 200 ml

Kişisel bakım reyonu içerisinde yer alan ürünler kişisel bakımınızın sağlanması için profesyonel markalar tarafından özel olarak formüle edilmektedir. Bu ürünler arasında yer alan Parmex Aseton 200ml makyaj ürünleri reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Ürün tırnaklarda bulunan ojeyi kalıntı kalmayacak şekilde %100 çıkartmaktadır. Kısa sürede harikalar yaratacak olan bu ürünü pamuk ile birlikte kullanmanız tavsiye edilir. Nemlendirici ve besleyici yapısı ile tırnaklarınıza zarar vermeyecek, nemlenerek yumuşamalarını sağlayacaktır. Narçiçeği kokusu ile sizi rahatsız etmeyecektir. Parmex markasının üretmiş olduğu bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Parmex Aseton 200 ml ürününün yeterli miktarını bir pamuğa sıkınız ve ardından tırnaklarınızda bulunan ojeyi nazik hareketler ile çıkartmaya başlayınız. Ürün yüksek performansa sahip olduğundan dolayı kısa sürede ojelerinizi kalıntı kalmaksızın çıkartacaktır. Nemlendirici ve besleyici özelliği ile de tırnaklarınıza gerekli olan bakımı sunar. Ürünü makyaj bakımı reyonu içerisinde, asetonlar arasında bulabilirsiniz. Tek tık ile ürünü sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit dilerseniz de online olarak ödeme yapabilirsiniz. Ürün aynı gün içinde adresinize teslim edilecektir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız