Pritt 12'li Pastel Mum Boya Kalemtıraş Ve Silgi Hediyeli #30042077 | CarrefourSA
Marka: PRITT

Pritt 12'li Pastel Mum Boya Kalemtıraş Ve Silgi Hediyeli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,99 TL

5,83 TL / Adet

Pritt 12’li pastel mum boya ile çocukların yaratıcılığına renk geliyor. Parlak renkleri ve örtücü olma özelliğiyle çocuklara çalışmalarında özgürlük tanıyor. Kalemtıraş ile kolayca açılabilen pastel boyalar silgi ile de kolayca silinebiliyor. Mum formunda üretilen kalemler esnek olması sebebiyle kolay kolay kırılmaz.

Temiz Boyama

Pritt pastel mum boyalar elleri ve kıyafetleri boyamaz. Suyla kolayca temizlenir ve kağıt üzerine uygulandığında çabucak kurur.

Üstelik Hediyesiyle

Çok kullanışlı mum boyalar yanında silgi ve kalemtıraş hediyesiyle birlikte geliyor. Pritt’in tam takım boya setiyle çocuklar resim sanatına hızlıca bir giriş yapıyor.

Ürün Kodu: 30042077

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız