Soğan Gümüş Salam kg #30110035 | CarrefourSA

Soğan Gümüş Salam kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,90 TL

SOĞAN GÜMÜS SALAM 1KG

Besin değeri yüksek ve eklendiği yemeğe lezzet katan bir sebze olarak soğan Türk mutfağında oldukça sık kullanılıyor. Yeşil, klasik, mor ve beyaz olmak üzere soğanın birçok çeşidi bulunuyor. Meyve sebze reyonlarından temin edebileceğiniz SOĞAN GÜMÜS SALAM 1KG diğer soğan türlerinden farklı olarak su oranı daha fazla olan bir soğan çeşidi olarak değerlendiriliyor. CarrefourSA reyonlarında patates, soğan, sarımsak bölümünden bu ürünü temin edebilirsiniz.

SOĞAN GÜMÜS SALAM 1KG salam formunda ambalajlanarak satışa sunuluyor. Doğal bir antibiyotik olan soğan hem yemek yapımında pişmiş olarak hem de salatalarda çiğ olarak kullanılabiliyor. Gümüş soğanın su oranının fazla olması her yemekte kullanılmasına engel oluyor. Bu soğan daha çok çiğ olarak tüketiliyor. Özellikle salataların lezzetlendirilmesinde bu üründen yararlanılıyor. Şifa deposu bir sebze olan soğanın kemik erimesi rahatsızlıklarından menopoz problemlerine kadar birçok hastalığa karşı faydalı olduğu biliniyor. Gümüş soğanın bol sulu içeriği tansiyon ve kan şekerinin düzenlenmesinde, boğaz iltihabı ve öksürüğün tedavisinde etkili oluyor. İştah açıcı etkisi de olan bu sebze çeşitli kürler şeklinde alternatif tıpta kullanılıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız