Barbie Beslenme Çantası 87468 #30220453 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Beslenme Çantası 87468

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
61,10 TL

Barbie Beslenme Çantası, çocukların en yakın oyun arkadaşı olan Barbie karakterinin çocuğunuzun beslenme saatlerinde de yanında olmasını sağlar. Beslenme saatlerinin daha keyfini arttıran eğlenceli bir dış görünüme sahiptir. Tutma kulubu ve omuz askısıyla kolay taşınma özelliğine sahiptir.

Eğlenceye Doymayan Çocuklara

Her an eğlenmek isteyen çocukların hayatına renkli bir dokunuş yapan Barbie Beslenme Çantası, sahip olduğu fermuar ile kolayca açılıp kapanabilir. Özellikle kız çocukları için özel özel olarak tasarlanmıştır. Hacmi sayesinde çocukların fiziksel gelişimi için gün içerisinde alması gereken besinler rahatça sığar.

Ürün Kodu: 30220453

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız