Barbie Dreamtopia Prenses Bebekler #30209873 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Dreamtopia Prenses Bebekler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
122,00 TL

Barbie Dreamtopia Prenses Bebekler

 

Göz kamaştıran renkleri, uzun saçları, şık ve zarif aksesuarlarıyla hayal gücünü geliştiren Barbie Dreamtopia Prenses Bebekler, çocuklar için harika oyun arkadaşları oluyor. Birbirinden farklı görünümlere ve değiştirilebilir kıyafetlere sahip Barbie bebekler, 4 farklı modeli seçeneği ile çocukların beğenisine sunuluyor.

 

Barbie Bebekler İle Hayaller Ülkesine Yolculuk 

 

Çocuklara hayallerindeki dünyanın kapılarını açan bebekler, şık elbiseleri, uyumlu renklerdeki aksesuarları ve hareket eden parçalarıyla kendine hayran bırakıyor. Pembe, sarı, mor ve mavi tonlarının kullanıldığı; gökkuşağı renkleri, ışıltılı görünümleri, gökyüzü ve kristal desenleriyle süslenmiş kıyafetler, geleceğin tasarımcılarına esin kaynağı oluyor.

 

Her Bebeğe Özel Şık Aksesuar Detayları

 

Modelleriyle uyumlu ayakkabı, taç ve kolye aksesuarlarının birbiriyle değiştirilerek kullanılabildiği, uzun saçlarının istenilen şekilde toplanıp örülebildiği bebeklerin her biri çocukların farklı rüyalarını yansıtıyor. Çocuklar ister sadece bir tanesi ile; ister dört kardeş Barbie bebek ile beraber oynarken heyecanlı ve yeni maceralar keşfederek dünyalarını renklendiriyor.

 

Kız Çocuklar İçin Mükemmel Bir Hediye Alternatifi 

 

Her biri 11,5 x 32,5 x 5,5 cm ebatlarındaki şık kutularında sunulan ve kız çocukları için harika bir hediye seçeneği olan Barbie bebekleri inceleyerek hemen satın alabilirsiniz. 3 yaş üstü kız çocuklar için önerilen Barbie bebekler arasından sipariş etmek istediğiniz çeşidin modelini ya da rengini lütfen sipariş notunda belirtiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız