Boggy Çift Delikli Kalemtraş Blister #30040567 | CarrefourSA
Marka: MAPED

Boggy Çift Delikli Kalemtraş Blister

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,99 TL

Boggy Çift Delikli Kalemtraş Blister

Sevimli tarzı ve pratik kullanımı ile kalpleri fetheden Maped Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister'ı öğrenciler yanlarından ayıramayacak!  

Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister, renkli ve sevimli tasarımı ile herkesin kalbini kazanıyor. Konforlu ve pratik kullanım özelliği, renkli görünümü ile çocukların severek kullanacağı Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister ile onları mutlu edebilirsiniz.

Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister, sağlam ve kaliteli malzemeden üretilir. Sağlığa uygun yapısıyla çocuklarınıza zarar vermez. Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister, hem ince uçlu hem de jumbo uçlu kalemleri açabilen iki farklı açma deliği ile konforlu bir kullanım imkanı sunar. Açtığınız kalemlerin çöplerini haznesinde biriktirerek temiz bir kullanım olanağı sağlar.

Boggy Çift Delikli Kalemtıraş Blister dinamik tasarımı ile kalemtıraşlara ve çalışma masalarına neşe katar! 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız