Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 6-12 Ay 2'li #30267017 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 6-12 Ay 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
76,25 TL

Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 6-12 Ay 2’li

Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 6-12 Ay 2’li, minik kızını en iyi şekilde büyütmek isteyenlerin ilk tercihlerinden. 6-12 ay arasındaki bebeklerin fizyolojik yapısı ön planda tutularak geliştirilen Chicco Physio Comfort 2'li Slikon Emzik ile minik kızınız kendini her an mutlu ve konforlu hissedecek!

Chicco Physio Comfort 2'li Slikon Emzik ortodontik ve ekstra ergonomik yapısı sayesinde bebeğinizin ağız gelişimini destekler. Oyuk formlu açılı şekli ile dilin yapısına uyum sağlar. Minik hayvan suratları ve renkli yan kollar sayesinde oldukça sevimli bir duruşa sahip olan Chicco Physio Comfort 2'li Slikon Emzik ultra ince ve yumuşak tabanı sayesinde bebeğinizin ağzının doğru bir şekilde kapanmasına yardımcı olur. Yalnızca 4 noktadan tene bağlanan Chicco Physio Comfort 2'li Slikon Emzik maksimum konfor sunar. Kokusuz ve tatsız silikon ucu deforme olmaz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız