Goldcare Gold Care Ayakkabı Deodorantı #30092639 | CarrefourSA
Marka: GOLDCARE

Goldcare Gold Care Ayakkabı Deodorantı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,50 TL

"Gold Care Ayakkabı Deodorantı

Kullandığınız ayakkabının türü ne olursa olsun ayakkabı içerisinde yer alan bakteriler yüzünden bir süre sonra kötü koku oluşturmaya başlayabilir. Bu durumda CarrefourSA tarafından Diğer Ayakkabı Bakım Ürünleri reyonunda sizlere sunulan Gold Care Ayakkabı Deodorantı kullanarak ayakkabılarınızın ilk günkü haline dönmelerini sağlayabilirsiniz. Spor, klasik, bez ya da bot yapılı ayakkabılarınıza uygulayacağınız ürün, kısa süre içerisinde ayakkabıda bulunan ve koku yapan bakterileri ortadan kaldırarak ayakkabınızın daha ferah bir hale gelmesine imkan tanır.
Zamanla daha da fazlalaşan ve rahatsız edici bir hal alan ayakkabı kokusuyla mücadele etmek, son derece önemlidir. Aksi halde herhangi bir estetik ya da yapısal problemi olmayan ayakkabılarınızı kullanmamaya başlayabilir; yeni ayakkabılar alarak fazladan masrafa girebilirsiniz. Böyle bir olumsuzluğu engellemek için ayakkabılarınıza uzun süreli tazelik getirecek ürünü kullanarak tasarruf sağlayabilirsiniz.
Kullanımı son derece kolay ürünü, yalnızca kendi ayakkabılarınızda değil, çocuklarınızın sıklıkla kullandığı ya da koku yapan ayakkabılarında da rahatlıkla kullanabilir; ayakkabıların ortaya çıkardığı kokuları bertaraf edebilirsiniz.
Pratik kullanımlı ambalajında sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız