Mantar Shitake 200 g #30093008 | CarrefourSA

Mantar Shitake 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,90 TL

"Mantar Shiitake 200 g

Etli yapısı, kendine özgü lezzeti ve orman mantarı olması ile ön plana çıkan Shiitake mantarı geniş ve farklı kullanım alanları ile sizlerin beğenisine sunuluyor.CarrefourSA sebze reyonlarında yer alan ve içerdiği yoğun protein sayesinde pek çok hastalığa karşı direnç kazandıran Shiitake mantarı sahip olduğu diğer vitamin ve mineraller ile de sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. 

Siz, aileniz ve sevdikleriniz için taze olarak sunulan mantarlar ile tariflerinize lezzet katabilir, şık ve benzersiz sunumlar yapabilirsiniz.Meyve ve sebze reyonunda yer alan birbirinden taze ürünlerden biri olan Shiitake mantarı etli ve lezzetli olmasıyla mangalda tercih edilir.Et yemekleriyle rahatça kullanılabilen bu mantar türü, pek çok yemek ile de uyum gösterir.

CarrefourSA Shiitake mantarı akşam yemeklerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden birisi olan mantar sote ve fırında mantar için de en uygun ve en lezzetli yiyecek olarak tercih edilir. Özellikle egzotik bir tada sahip olması, besin değerinin yüksek ve lifli olması sayesinde diyet salatalarında ve pizza yapımında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Nefis tat ve lezzette olan Shiitake mantarı denemek için ürünü farklı ölçülerde hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.195048

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız