Milka Çikolata Rüyası 100 g #30092272 | CarrefourSA
Marka: MILKA

Milka Çikolata Rüyası 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
67,50 TL

MİLKA ÇİKOLATA RÜYASI 100GR

Milka Çikolata Rüyası 100gr, Milka kalitesi ile sunulan lezzetli bir tablet çikolatadır. Alplerden gelen lezzetli ve taptaze sütler ile birlikte üretilen çikolata lezzetine doyamayacaksınız. Yumuşacık sütlü çikolatayı hem siz hem de çocuklarınız severek yiyecektir. Milka çikolatası ile birlikte kullanılan çikolata lezzeti ile birlikte doyumsuz bir lezzet ortaya çıkacaktır. CarrefourSA’larda çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarında bulabileceğiniz bu tablet ile çikolata lezzetine doyabilirsiniz.

Mılka Çikolata Rüyası 100gr içerisinde çikolatalı mousse bulunur. Mousse lezzeti Milka çikolatası ile birleşerek çok daha lezzetli hale gelmektedir. Milka’nın sütlü çikolatasının ortasındaki bu lezzet sayesinde çok daha lezzetli ve yumuşak bir çikolata yiyebilirsiniz. Markanın özel tasarım paketleri sayesinde tablet çikolatanızı yemek daha keyifli olacaktır. Açıp tekrar kapatabildiğiniz paketi ile istediğiniz kadar yedikten sonra paketi tekrar kapatabilirsiniz. Bu şekilde çikolatanız tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Tazeliği ile birlikte korunan lezzeti sizi her zaman mutlu edecektir. Milka çikolatasının lezzetini 100 gramlık tablet ile uzun süre yaşayabilirsiniz. Evinizde aileniz ve sevdiklerinizle ya da iş yerinizde arkadaşlarınızla bu lezzeti doyasıya yaşayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü Çikolata (%55) [şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, yağsız süt tozu,peyniraltı suyu tozu (süt içerir), süt yağı, emülgatör (soya lesitini), fındık ezmesi, aroma verici] Kakaolu Dolgu (%45) [bitkisel yağ (palm), şeker, yağı azaltılmış kakao tozu (%20), süt yağı, aroma verici]

Alerjen Bileşenler
Süt, fındık ve soya içerir. Buğday ve diğer sert kabuklu meyveler içerebilir.

Menşei Ülke
Almanya

Muhafaza Şartları
Sıcaktan koruyarak kuru yerde saklayınız.

Diğer Uyarılar
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %33'tür.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
KENT GIDA MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş./Cumhuriyet Mahallesi 2253. Sokak No:11 Gebze/KOCAELİ

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 570 29
Enerji (kj) 2372 29
Yağ (g) 38 54
Doymuş Yağ(g) 22 110
Karbonhidrat (g) 49 19
Şekerler (g) 47 52
Lif(g) 4.6 18
Protein (g) 6 12
Tuz(g) 0.2 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız