Monopoly #30097968 | CarrefourSA
Marka: MONOPOLY

Monopoly

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.039,90 TL

Hasbro markası tarafından İsviçre’de tasarlanarak üretilen Monopoly, oyun dünyasının en fazla tercih edilen oyunları arasında bulunuyor. Kutu oyunları arasında dünyanın en çok oynanan ticari oyunu konumuna yükselen ürün, farklı temalı oyunlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Yeteneğinizi ve zekanızı kullanarak diğer oyuncularla rekabete girebilir, eğlencenin ve heyecanın dibine vurabilirsiniz. Farklı çeşitleri de bulunan oyunlarından birini seçerek eğlenceli vakit geçirmenin keyfine hemen varabilirsiniz.

Oynayın ve Şehrin Hakimi Olun

Ailenizle ya da arkadaş grubunuzla canınız hiç sıkılmadan keyifle oynayabileceğiniz kutu oyunu en az 2 en çok 8 kişi ile oynanabiliyor. Kazananın da kaybedenin de çok eğlendiği oyunda oyuncular zar atarak oyun alanı üzerinde bulunan karelerde ilerliyor ve bu sırada kiralama, satın alma, evler ve oteller inşaa etme gibi faaliyetlerde bulunarak diğer oyuncularla rekabet ediyorlar. Kısacası oyuncular kıyasıya emlak ticareti yapıyor ve ekonomik anlamda en güçlü olmaya çalışıyorlar.

Aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, CarrefourSA oyuncak ve eğlence reyonlarında bulabileceğiniz, kahkaha dolu saatlerinizin başrolü olmaya aday kutu oyunu Monopoly'yi hemen sipariş verebilirsiniz.

30097968

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız