Nestlé Pure Life 0,33 Kids Su #30162931 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé Pure Life 0,33 Kids Su

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,90 TL

adet
NESTLÉ PURE LİFE 0,33 KİDS

Nestlé Pure Life 0,33 Kids Uludağ’dan gelen nefis sulardandır. Uludağ’ın yüksek tepelerindeki kar sularından el değmeden şişelenen su evinize sağlık ve mutluluk getiriyor. Çocuklar için özel tasarlanmış olan şişeleri ile onlar için çok daha sevilerek içilen içecek olarak kullanılır. Üzerinde yer alan bir birinden farklı ve güzel çizgi film karakterleri çocuklar için dikkat çekici hale gelecektir. Oyun oynarken ya da koşup eğlenirken harcadıkları enerjiyi ve kaybettikleri suyu geri alabilirler. Suyun sağlık için çok önemli olması nedeni ile onlara zorlanmadan su içirebilmenin yolu bu şişelerden geçer. Her zaman yanlarında bulundurabilecekleri bu küçük şişeler ile rahat şekilde sularını içebilirler. CarrefourSA mağazalarında su reyonlarında bulabileceğiniz bu sular ile çocuklarınıza su içmeyi kolaylaştırabilirsiniz.

Nestlé Pure Life 0,33 Kids ideal ph seviyesi sayesinde sağlık açısından faydalıdır. Kız ve erkek çocuklar için farklı tasarım ile kolay şekilde içirebileceğiniz sular sayesinde onlarında sağlıklı kalmalarını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı ve yüksek kaliteli suyu çocuklarınız ve sizin için sunan marka uygun fiyat seçeneği ile her bütçeye hitap eder.

İçindekiler Bilgisi
Doğal kaynak suyu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,temiz,kuru ve kokusuz ortamda güneşten koruyarak saklayınız.

Süzme Ağırlık
330

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Erikli Su Ve Meşrubat San. Yeni Mah. Uludağ Cad. No:216 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TC Bursa Valiliği İl

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Klorur (mg) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız