Orvital Organik Kalçalı But Kg #30021312 | CarrefourSA
Marka: ORVITAL

Orvital Organik Kalçalı But Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
469,90 TL

"Orvital Organik Kalçalı But kg

Orvital Organik Kalçalı But, doğal ve sağlıklı üretimden geçerek CarrefourSA kalitesiyle sofralarınıza geliyor.GDO içermeyen, organik yemlerle beslenen tavuklar aynı zamanda organik topraklarda serbest dolaşarak yetiştiriliyorlar.Daha uzun bir büyüme süreci olan organik tavuklarda, hiçbir hormon, antibiyotik, ve pestisit bulunmuyor.Organik tavuk eti yiyerek, hem sağlığa zararlı kimyasal içeriklerden korunmuş hem de tavuk etini gerçek lezzetiyle tüketmiş olursunuz.

Orvital Organik Kalçalı But, iri parçalar halinde paketlenip satışa sunuluyor. Bu şekilde sofralarda pratik şekilde kullanım olanağı buluyor.Parça piliç - kanat, but, göğüs reyonunda yer alan ve kemiğe yakın olduğu için tavuğun en lezzetli bölümlerden biri olan kalçalı but, farklı tariflerinizi süslüyor.Orvital Organik Kalçalı But'u değişik yemeklerinizde, her türlü pişirme yöntemiyle kullanabilirsiniz.Misafirleriniz için şık ve lezzetli sunumlar hazırlayabilir, sebzelerle birlikte fırınlayabilirsiniz. Mangalda, çeşitli baharatlarla marine ederek pişirebilir, beyaz eti hayatınızda daha sağlıklı bir alternatif olarak kullanabilirsiniz.Sertifikalı ve doğal şekilde üretilen organik tavukları, çocuklarınızın beslenmesinde de rahatça kullanabilirsiniz. 

Orvital Organik Kalçalı But'u CarrefourSA güvencesiyle sipariş edebilir, sepetinize ekleyerek mutfaklarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.Ürün Kodu: 356515
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız