Pakmaya Bitter Parça Çikolata 70 G #30121968 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Bitter Parça Çikolata 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,50 TL

adet

Pasta, kek ve kurabiyelerde lezzetli bir tamamlayıcı olarak kullanılabilen Pakmaya Bitter Parça Çikolata 75 g'lık paketlerde satışa sunulur. Çikolata çeşitlerinde bitterden yana tercihlerini kullananlar için lezzetli ve pratik bir malzeme olan parça çikolata, eklendiği tatlıya lezzet ve renk katarak sunumu kuvvetlendirir. 

Isıya Dayanıklı Parçalar

Kek ya da pasta gibi hamurlu tatlılarda sıklıkla kullanılan Pakmaya Parça Çikolata, özel yapısı dolayısıyla pişmeden önce tatlı karışımına rahatça eklenebilir. Çikolatanın ısıya dayanıklı formu, parçaların ısıyla birlikte eriyip akmasına izin vermez, karışım içerisinde bütün halde kalmasına yardımcı olur. Parçalar kek ya da pastanın iç karışımına eklenebileceği gibi üstüne ilave edilerek dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilir. 

Yoğun Kakao Keyfi

Her ısırışta yoğun kakao tadını almak isteyenler için bol miktarda kullanılabilen Pakmaya Çikolata, 75 g'lık paketi ile pratik bir kullanım imkânı sağlar. Diyet yapanlar için düşük yağ oranı sebebiyle sağlıklı bir tatlı alternatifi oluşturan çikolata, sütlü tatlılar içinde de kullanılabilir. Birbirinden lezzetli tariflerde yoğun kakao tadı yaşamak için siz de pasta malzemeleri reyonundan ulaşabileceğiniz bitter parça çikolatayı satın alarak bu keyfi deneyimleyebilirsiniz.

30121968 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, kakao yağı, dekstroz, peynir altı suyu tozu, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici, parlatıcı (gam arabik).

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
As Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş GAYRETTEPE MAH. SEMT PROF.DR.BÜLENT TARCAN CAD.5/1 Beşiktaş/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-013224

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 528
Enerji (kj) 2208
Yağ (g) 28.5
Doymuş Yağ(g) 16.9
Karbonhidrat (g) 59.8
Şekerler (g) 47.9
Lif(g) 2.8
Protein (g) 6.8
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız