Pınar Milföy 1 Kg #30097881 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Milföy 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
94,95 TL

adet
"Pınar Milföy 1 kg

Herkesin en sevdiği öğünlerden biri olan çay saati için en güzel ikramları milföy hamuru ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Milföyün en önemli özelliklerinden biri, çok lezzetli bir hamur olduğu için basit malzemelerle bile çok lezzetli menülere dönüşebilmesidir. Bu yönüyle, habersiz gelen misafirler söz konusu olduğunda, milföy en büyük kurtarıcınız olur.
Pınar milföy ile en lezzetli tatlıları veya en güzel kabaran puf börekleri dakikalar içinde kolayca hazırlayabilirsiniz. Milföy hamurunun içine sadece çikolata parçacıkları bile yerleştirerek çok kolay bir tatlı hamur işi pişirip, çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Milföy, muhallebi ve taze meyveleri bir araya getirerek hafif ama lezzetli pasta tarifleri uygulayabilir, altın günlerinin yıldızı olabilirsiniz. Milföyden keseceğiniz parçaları fırında kızartarak salatalarınızın yanında sunabilir, etkileyici sunumlar hazırlayabilirsiniz. Üstelik milföy hamuru, böreklerde de çok lezzetli sonuçlar verdiğinden kahvaltılarınızda da milföy lezzetini sofranıza taşıyabilirsiniz.
CarrefourSA'nın pizza ve hamur işleri reyonunda yer alan Pınar Milföy 1 Kg paketlerinin ihtiyacınız kadarını kullanıp kalanını dondurucunuzda saklayabilirsiniz. Böylece, her an lezzetli ikramlar hazırlamanız için dolabınızda pratik hamurunuz hazır olur. Pınar milföyü, hemen alışveriş sepetinize ekleyerek, online alışveriş rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 63063
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız