Proline Kuru Köpek Maması 3 Kg #30023750 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Kuru Köpek Maması 3 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,95 TL

Proline Köpek Kuru Mama 3 KG

Petshop ürünleri hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yoğunlaştırılmış bir alandır. Hayvanlar da tıpkı insanlar gibi birçok farklı ihtiyaca sahip olabilmektedir. Hayvanların da tıpkı insanlar gibi beslenme ihtiyacı bulunmaktadır. Bu beslenme ihtiyacı sebebi ile hayvanlar sürekli olarak acıkmakta ve yemek yeme ihtiyacı duymaktadır. Hayvanların beslenebilmesi için farklı birçok besin türünün hayvan vücuduna girmesi gerekmektedir. Proteinler özellikle köpekler için en önemli besin maddeleri arasında yer almaktadır. Proteinler sayesinde köpeklerin tüyleri dahi daha güzel ve daha sağlıklı bir yapıya sahip olabilmektedir. Bu sebep ile köpeklerin beslenmesi konusu oldukça dikkat edilmesi gereken bir meseledir. Proline köpek kuru mama 3 KG ürünü sahip olduğu besin içerikleri sayesinde köpeğinizin ihtiyaç duyacağı her türlü besini mamadan alabilmesini sağlayacaktır. Bu sayede köpeğiniz daha sağlıklı bir şekilde yaşamını idame ettirebilecek ve daha güzel bir görünüme sahip olabilecektir. CarrefourSA reyonlarını ziyaret ederek siz de bu ürünleri oldukça kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Kuru mamalar reyonunu ziyaret ederek bulabileceğiniz proline köpek kuru mama 3 KG ürününü satın alarak köpeğinizin tüm ihtiyaçlarını oldukça kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız