Roll-Up Işıltılı Karton Bardak 8'li #30211722 | CarrefourSA
Marka: ROLL-UP

Roll-Up Işıltılı Karton Bardak 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,45 TL

4,43 TL / Adet

Roll Up Işıltılı Karton Bardak 8’li

Doğum günü partilerine bambaşka bir hava katmak ister misiniz? Roll Up Işıltılı Karton Bardak'ın 8'li seti ile bu dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz! Dikkat çekici ve özgün tasarımıyla kalabalık partilerin ve pikniklerin vazgeçilmezi olan Roll Up Işıltılı Karton Bardak 8'li set ile kısa bir sürede birbirinden şık sofralar yaratmak sizin ellerinizde!

Işıltılı yapısı ve zarif tasarımıyla karton bardaklara yepyeni bir tarz getiren Roll Up Işıltılı Karton Bardak, kalitesiyle en keyifli günlerinize eşlik eder. Siyah zemin üzerinde parıltılı yıldız detayları yer alan Roll Up Karton Bardak setinde 8 adet bardak bulunur. Pratik kullanıma Roll Up Işıltılı Karton Bardak seti ile sıcak veya soğuk içecek servisi yapabilirsiniz. Kullan-at bardaklara ihtiyaç duyduğunuz kalabalık ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Roll Up Işıltılı Karton Bardak 8'li set ile özel günlerinize parıltı katın!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız