Scrabble Travel Türkçe #30116927 | CarrefourSA
Marka: SCRABBLE

Scrabble Travel Türkçe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
152,50 TL

SCRABBLE TRAVEL TÜRKÇE

Eğlenmek için oynana oyunlar arasında revaçta olan Scrabble bireyin hem ufkunu genişletirken hem de arkadaşlarıyla, sevdikleriyle eğlenceli vakit geçirmesini sağlamaktadır. Scrabble oyunun biraz anlatacak olursak, Scrabble kelime oyunu olup oyuncuların rastgele almış oldukları belirli sayıdaki harflerle kelime kurmaları beklenir. Kelimenin harf sayısı ve harflerde yazan puanlara ve kelimenin oyun tahtası üzerinde konduğu alan göre puanlar belirlenerek oyun sonundaki birinci ortaya çıkarılır. Scrabble oyunu en az 2 kişi ile oynanıp birçok farklı kuralı vardır. Scrabble Travel Türkçe Scrabble oyunun sadece bir türü olup satın alıp oynamak isteyen bireyler için Carrefoursa reyonlarında sahiplerini beklemektedir.

Scrabble Travel Türkçe, Türkçeye uyarlanmış hali ile yabancı dil bilmeyenlerin de kendi dillerinde rahatlıkla oynayabilmesini sağlamaktadır. Oyuncak ve eğlence reyonlarında oyunlar kısmında aile oyunları rafında yer alan Scrabble Travel Türkçe Scrabble ile aynı kurallara sahip olup daha ayrıntılı kurallar oyun kutusu içinde yer alan talimatlar kâğıdında yer almaktadır. 7 yaş ve üzerinin rahatlıkla oynayabilmesi için tasarlanmış bu oyun herkesin oynayabileceği düzeydedir.

30116927 ürün kodu ile daha rahat ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız