Tat Yerli Pilavlık Pirinç 1 Kg #30305123 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Yerli Pilavlık Pirinç 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
61,90 TL

adet
Tat Luna Pirinç 1 kg

Türk mutfağında yediden yetmişe herkesin bayılarak tükettiği pilava leziz bir dokunuş yapacak olan Tat Luna Pirinç için erzak dolabınızda hemen yer açın!

Tat Luna Pirinç hem lezzeti hem de kalitesi ile günlük sofralarınızda ve özel davetlerinizde damaklarda unutulmaz tatlar bırakarak sevdiklerinize ve misafirlerinize keyifli öğünler vadeder. 

Tat Luna Pirinç, özenle seçilen pirinç tanelerinin yüksek teknolojiye sahip tesislerde el değmeden hazırlanmasıyla elde edilir. Üretildikten sonra 1 kilogramlık ambalajlara koyularak sizlerin beğenisine sunulur. Tat Luna Pirinç ile muhteşem tarifler hazırlayarak öğünlerinizi zenginleştirebilirsiniz.

Lezzetli bir pilav yapmak için Tat Luna Pirinç'i ılık suda beklettikten sonra pişirebilirsiniz. Tat Luna Pirinç’in ambalajını açtıktan sonra hava almayan bir yerde saklayarak istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Tat Luna Pirinç’in gurme lezzetiyle tanışmak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız