Tekis Üçlü Topraklanmış Fiş Priz #30097476 | CarrefourSA
Marka: TEKIS

Tekis Üçlü Topraklanmış Fiş Priz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,50 TL

Üçlü Topraklanmış Fiş Priz

Teknolojinin son hız geliştiği şu günlerde evlerimizde ve iş yerlerimizde en çok ihtiyaç olan şey elbette güç kaynakları olan prizler. Fakat prizler sayıca yetersiz kalabiliyor. Bu durumlarda en büyük kurtarıcılarımız elbette çoğaltıcı prizler.

Üçlü topraklanmış fiş priz güvenli topraklanmış yapısı ile size bir anda 1 prizi 3 priz haline getirerek aynı anda 3 elektronik cihazınıza enerji almanızı sağlayabilir.

Elektronik bağlantılarınızda güç kaynaklarınızın sayıca artmasına yardımcı olacak olan çoğaltıcı priz ile hayatınız kolaylaşacaktır.

İşinizin en acil yerinde yaşayacağınız enerji kesintisi sıkıntısına son verecek olan bu ürün ile kolayca işlerinizi bitirebilecek ve zaman size kalabilecektir.

Elektronik cihazlarınızın güvenli çalışmasını sağlayan üçlü topraklanmış fiş priz topraklanmış yapısı ile kaçak akım tehlikesini de yok ederek sizin de güvenli kullanımınıza yardımcı olur. Kolay takılıp çıkartılabilir yapısı ve ergonomik kullanımı ile tam bir kullanıcı dostu olan topraklanmış çoğaltıcı prizler artık en uygun fiyatları ile marketlerinizde yerini aldı.

Marketlerinizin hırdavat, aydınlatma ve piller bölümünde yer alan diğer aksesuarlar reyonunda yer alan topraklanmış çoğaltıcı prizler en uygun fiyatlar ve güvenilir yapısı ile tüketiminize ve kullanımınıza sunulmuştur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız