Artikel Yıldızlar Puffy Sticker #30283245 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Yıldızlar Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Yıldızlar Puffy Sticker

Artikel Yıldızlar Puffy Sticker, gökyüzünde ışıldayan yıldızları çocukların odasına ve eşyalarına taşıyor! Siz de göz alıcı renkler ve ince desenlerle süslenen yıldız figürlerinden oluşan Artikel Yıldızlar Puffy Sticker'ı hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve çocuklarınızı sevindirebilirsiniz!

Artikel Yıldızlar Puffy Sticker paketinin içerisinde 12 farklı yıldız etiketi yer alır. Büyüklü küçüklü boyutlarıyla sizlere sunulan minik yıldızlar arka yüzeylerindeki kaliteli yapışkan sayesinde yüzeylere düzgün bir şekilde tutunur. Çocuklar; Artikel Yıldızlar Puffy Sticker'ı defter ve kitap kapaklarına, sayfalara, kartonlara ya da süslemek istedikleri dolap ve duvarlara rahatlıkla yapıştırabilirler. Canlı renklerin üzerine kontrast tonlardaki çizgiler işlenerek dikkat güzelleştirilen Artikel Yıldızlar Puffy Sticker'ın parlak ve pürüzsüz yüzeyi yapıştırıldığı yere hayat verir. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız