Barbie Dreamtopia Peri Bebekler #30209871 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Dreamtopia Peri Bebekler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,15 TL 92,51 TL

CarrefourSA Kart ile %30 İndirim

Barbie Dreamtopia Peri Bebekler

 

Barbie Dreamtopia Peri Bebekler, kız oyuncakları reyonunun önde gelen ürün modelleri arasında kendisini gösteriyor. Birbirinden özel tasarımlara sahip olan Barbie bebekler, şık görüntüleri ve giyim zevkini geliştiren çıkarılabilir parçalarıyla kız çocuklarının sevgisini kazanıyor. Çocuklarının hem eğlenmesini hem de öğrenmesini isteyen ebeveynler için iyi bir hediye tercihi olan Hayal Ülkesi bebekleri ile çocuklar masalsı bir yolculuğa çıkıyor.

 

Renkli Hayal Dünyası

 

Eteğinin rengarenk yapısına ek olarak ışıltılı elbisesiyle de dikkat çeken ürün, kız çocuklarının keyifli bir şekilde vakit geçirirken hayal dünyalarını geliştirebilmelerine de olanak tanıyor. Bebek bakıcılığı görevini üstlenen peri bebekler, farklı model seçenekleriyle çocukların beğenisine sunuluyor. Perilerin simgesi olan büyük kanatlar, kızların onları uçurarak da oyunlar oynayabilmesini sağlıyor.

 

Uyumlu Görünüm 

 

Özel olarak tasarlanan peri bebeklerin her bir modeli, birbirine uyumlu giysileriyle oldukça hoş bir görünüm kazanıyor. Çıkarılabilir giysiler aracılığıyla peri bebekler farklı kombinlerle giydirilebiliyor. Hareket ettirilebilen kol ve bacaklara sahip olan Barbie marka oyuncak ile keyifli bir şekilde oyunlar oynanabiliyor. Peri bebeklerden birini sipariş ederken model ve renk bilgilerini de belirterek sevimli oyuncağı hemen satın alabilirsiniz.

 

Barbie ve Ailesi’nin yepyeni Bebek Bakıcılığı serisi ile tanışın!

Her ürüne bir bakıcı bebek, bir çocuk figürü ve bakıcılıkla ilgili aksesuarlar dahildir.

4 farklı model bulunmaktadır.

Not: Stokta bulunan ürünler içerisinden 1 paket ürün gönderilecektir.

 

Yaş: 3 Yaş ve üzeri

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız