Barbie Ve Doğuran Köpeği #30186024 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Ve Doğuran Köpeği

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
152,40 TL 106,68 TL

CarrefourSA Kart ile %30 İndirim

Barbie ve Doğuran Köpeği

 

7’den 70’e pek çok kişinin sevgilisi Barbie, şimdi de köpeğiyle birlikte karşınızda! Fakat Barbie’nin köpeği hamile. Barbie’nin ise bu konuda yardıma ihtiyacı var. Barbie oyuncağını satın alarak sevimli hamile köpeğin yavrularını doğurmasına yardım edebilirsiniz.

 

Nasıl Oynanır?

 

Barbie’nin köpeği, tam 3 adet minik yavruya hamile ve doğum zamanı düşündüğünden de yakın. Bu hamile ve yardıma ihtiyacı olan köpeğin başına bastırarak yavruların çıkmasına yardımcı olabilirsiniz. 3 kere kafasına bastırdığınızda yavrularının hepsini dünyaya getirmesine yardımcı olacaksınız. Yenidoğanları yıkayıp bir havlu yardımıyla kuruladığınızda ise gözleri açılıyor ve ortaya çıkan mavi ya da pembe kalp cinsiyetini anlamanıza yardım ediyor.

 

Ekstra Özellikler

 

Barbie ve hamile köpeğinin eğlencesi sadece bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sevimli köpeğin doğum yaptığı yatağı, aynı zamanda yavru köpekler ve annesinin yıkanması için bir banyo olarak da kullanabilirsiniz. Üstelik Barbie’nin bükülebilen dizleri sayesinde Barbie ve Doğuran Köpeği ile oynamak her zamankinden daha eğlenceli hale geliyor. Kız oyuncakları reyonunda yer alan öğretici ve eğlenceli oyuncağa, CarrefourSA mağazalarından ulaşmanız çok kolay. Çocuğunuza ya da tanıdıklarınıza Barbie ve köpeği ile güzel bir sürpriz yapın.

 

Yaş Aralığı: 3-7 Yaş

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız