Bingo Onaran Koruma Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2 Lt #30024448 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo Onaran Koruma Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
157,75 TL


  Makinede yıkadığınızda yıpranacağını düşündüğünüz hassas giysilerinizin çamaşır makinesinde yıkanabilmesini sağlayan Bingo 2 lt Sıvı Bakım Onaran Koruma CarrefourSA reyonlarının özel çamaşır bakımı bölümünde yer alıyor. Özel bakım ürünü dantel, kaşmir ve ipek gibi çok narin bir yapıya sahip olan kumaşlardan üretilen zarif ve hassas giysilerinizin çamaşır makinesinde yıkanırken orijinal formunun bozulmamasını ve dokusunun hasar görmemesini sağlıyor. Giysilerinizi, derinlemesine temizlenmesi ve lekelerinden arınması için kuru temizlemeye vermek zorunda kalmadan evde yıkayabilirsiniz.
Bakım ürününün kullanımı oldukça kolaydır. Ölçekli çevir aç kapağı deterjanla doldurup çamaşır makinenizin sıvı ürünler için tasarlanmış bölmesine bir ölçek döküp yıkamayı başlatabilirsiniz. Eğer çamaşır makinenizde sıvı deterjan bölümü bulunmuyorsa makineniz su alırken bir ölçek ürünü normal bölmeye dökebilirsiniz. Narin çamaşırlarınızın dokusunu korumaya yardımcı olan bakım ürünü hoş kokusu ve çamaşırlarınıza bakım yapan özel formülüyle dikkat çekiyor. Hassas dokulara sahip kıyafet ve aksesuarlarınızı evde yıkamanıza imkan sağlayan ürün sayesinde kullanmaya kıyamadığınız giysi ve aksesuarlarınızı istediğiniz kadar giyebilirsiniz.
33 yıkamaya kadar dayanan özel bakım ürününü denemeyi düşünüyorsanız hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız