Tropicana Anadolu Karışık Meyve Nektarı Tetra Paket 1 lt #30073880 | CarrefourSA
Marka: TROPICANA

Tropicana Anadolu Karışık Meyve Nektarı Tetra Paket 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
Sofralara serin ve leziz bir tat getiren Tropicana Anadolu Karışık 1 Litre damakların aradığı doğal meyve suyu lezzetini sunuyor.CarrefourSA karışık meyve suyu reyonunda yer alan ürün, 1 litrelik pratik kapaklı kutu ambalajında satılıyor. 4 ayrı meyve konsantresi ile hazırlanan ürün, Anadolu'nun zengin meyve kültürünü yansıtıyor. Doğal aromasıyla elma, ferah ve mayhoş tadıyla limon, sevilen tazeliğiyle şeftali ve Akdeniz güneşinde olgunlaşan tatlı portakal lezzetlerini içeren karışık meyve nektarı, Kahvaltıda ve diğer tüm öğünlerde severek içilebilen meyve suyunu, ara öğünlerde tost, sandviç türü atıştırmalık yiyecekler eşliğinde de değerlendirebilirsiniz. Evinize gelen konuklarınıza ikram ederek onlara serin, hoş bir tat sunabilirsiniz. Ayrıca, farklı içecek çeşitleriyle karıştırarak kokteyl malzemesi şeklinde de kullanabilirsiniz. Soğuk veya sıcak aperitif yiyeceklerin yanında servis edebileceğiniz gibi, özellikle çocuklar için yemeklerine eşlik eden sağlıklı bir içecek olarak da tercih edebilirsiniz. Küçük-büyük herkesin keyifle içebileceği ürünü buzdolabında saklayıp, ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyin ve kolaylıkla satın alın.
İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, elma suyu konsantresi, portakal suyu konsantresi, limon suyu konsantresi, şeftali püresi konsantresi, vitamin A, asitlik düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit). Karışık meyve suyu konsantresinden üretilmiştir. Meyve oranı en az %50.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz. Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabı Koşullarında Muhafaza Edilmeli Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pepsi Cola Servis Ve Dağıtım Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-001811

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 52
Enerji (kj) 221
Karbonhidrat (g) 13
Şekerler (g) 13
Vitamin A (µg) 320 40
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız