Hilal Çanta 30104 - Joy'S Cool Okul Çantası-2 #30283476 | CarrefourSA
Marka: HILAL CANTA

Hilal Çanta 30104 - Joy'S Cool Okul Çantası-2

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30104 - Joy'S Cool Okul Çantası-2

Renklerin muhteşem bir şekilde birbiriyle karıştığı, parlak detaylarla süslü Joy'S Cool Okul Çantası miniklerin gözdesi olmaya aday! Siz de kaliteli kumaşı en eğlenceli desenlerle bir araya getiren Joy'S Cool Okul Çantası ile çocuğunuzun okul hayatına renk katabilirsiniz!

Pembe, mor, yeşil, mavi, sarı, turuncu... Tüm canlı tonları üzerinde taşıyan  Joy'S Cool Okul Çantası, parlak geniş yüzeyi ile dikkatleri çekiyor. Üzerinde minik pullarla işlenen iç içe kalp motifleri ve Joy's cool yazısı bulunan  Joy'S Cool Okul Çantası, görüntüsüyle minik kızların kalbini çalarken fonksiyonel tasarımıyla da çocuklara maksimum konfor sunuyor. Ayarlanabilir askıları sırtta rahatlıkla taşınmasını sağlıyor. Fermuarlı geniş iç hacmi ve iki yanındaki cep ile çocukların tüm ihtiyaçlarını aynı anda taşımasına imkan sunan Joy'S Cool Okul Çantası, kaliteli kumaşı sayesinde yıpranmadan kullanılabiliyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız