Hilal Çanta 30110 - Joy'S Cool Anaokul Çantası-3 #30283482 | CarrefourSA
Marka: HILAL CANTA

Hilal Çanta 30110 - Joy'S Cool Anaokul Çantası-3

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde
30110 - Joy'S Cool Anaokul Çantası-3

Joy’S Cool 30110 Anaokul Çantası ile okul heyecanı bir başka güzel!

Göz alıcı renkleri ve ön gözüne işlenen sevimli kelebek motifleri ile kız çocuklarının kalbini kazanan Joy’S Cool 30110 Anaokul Çantası, ergonomik yapısı ile de ebeveynlerin tercihi olacak!

Flamingo deseniyle bezeli, su geçirmez kumaştan tasarlanarak kaliteli astar ve dayanıklı dikiş tekniği ile desteklenen Joy’S Cool Anaokul Çantası, uzun ömürlü bir kullanım sağlar.  

Terlemeyi önleyen süngerli sırt paneli ve ayarlanabilir omuz askıları sayesinde konforlu bir kullanım sunan Joy’S Cool 30110 Anaokul Çantası; fermuarlı iki ana bölme, bir ön cep ve yanlarda bulunan iki adet lastikli matara gözleri ile çocukların tüm ihtiyacını kolaylıkla taşıma imkanı verir.

İşlevsel ve estetik detaylar kadar çocuk sağlığı da dikkate alınarak tasarlanan Joy’S Cool 30110 Anaokul Çantası ile çocuğunuzun okul günlerini daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız