Ccs-5145 Lc- Kabin Boy Valiz #30170150 | CarrefourSA
Marka: ÇÇS

Ccs-5145 Lc- Kabin Boy Valiz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tatillerde sizin ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir valizdir. Valizinizde alandan tasarruf etmek için, kıyafetlerinizi silindir şeklinde katlayabilirsiniz. Bu tarz pratik valiz hazırlama teknikleri daha fazla eşya koymanıza olanak tanır ve kıyafetlerinizin ütüsünün bozulmamasını sağlar. 5145.1 Lc 55 cm valiz lacivert CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Yılın belirli dönemlerinde insanlar hava değişikliğine ihtiyaç duyar ve belirli bölgelere seyahat eder. Bunun dışında iş hayatından dolayı ya da çeşitli durumların etkisiyle insanlar yine bir yerden bir yere seyahat eder. Seyahat ederken ise yanlarında ihtiyaç duyacakları eşyaları taşımak için bavul veya diğer adıyla valiz taşırlar. Bavullar-valizler, pek çok farklı modelde bulunurlar ve ihtiyaç duyulan büyüklüğe göre tercih edilirler. İnsanların seyahat için yanlarına almak istedikleri eşyaları taşımak için bavul dışında kullanabilecekleri herhangi bir başka eşya bulunmamaktadır. Bundan dolayı her seyahat eden kişi yanında çeşitli eşyalar taşıyabilmek için valiz kullanmak zorundadır.

Çavuşoğlu Çanta San. ve Tic.Ltd.Şti. 07 Nisan 1984 tarihinde İrfan ve Asip Çavuşoğlu tarafından kurulmuştur. Kurulduğu ilk günlerde sektöründe kişisel bir firma olan ve sadece okul çantası üretimi yapan Çavuşoğlu Çanta 10 yıllık bir çalışmanın ardından 1994 yılında Limited Şirket unvanı almış ve üretim zincirine bayan ve evrak çantalarını eklemiştir.1997 yılından itibaren çanta ithalatına başlayan firmamız aynı zamanda üretimine de devam etmektedir. Firmamız 2000 yılında Dockers, 2002 yılında da Caterpıllar markalarının Türkiye Genel Distribütörü unvanını almıştır. 2005 yılının temmuz ayı sonunda ÇÇS markalı olan kendi valizlerinin üretimine başlamıştır. Şu anda Mercan merkez mağaza ve showroom olmak üzere Beyazıt'ta ikinci bir mağaza ve valiz fabrikası ile çanta sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız