Ccs-5145 Lc- Orta Boy Valiz #30170160 | CarrefourSA
Marka: ÇÇS

Ccs-5145 Lc- Orta Boy Valiz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

5145.2 ABS 4 Tekerlekli Lacivert Sert Valiz 65 cm

Oto ve seyahat ürünleri içinde birbirinden şık ve kullanışlı valiz seçenekleri bulunmaktadır. 5145. 2 Lc 65 Cm Valiz Lacivert ürünü için yine aynı reyonda mini bir gezinti yapmanız gerekir. Valiz seçiminden ilk dikkat edilecek konu kapasitedir. İhtiyacınız olan kapasiteyi seçtikten sonra diğer konu ise kalitedir. Kaliteli valizleri uzun süre kullanabilme şansı yakalarsınız. Fakat kalite olarak zayıf olan valizler sizi seyahatlerinizde yolda bırakabilir. Bu valizlerin taşıma sırasında kırılabilir. Kulpları sizi yolda bırakabilir. Lacivert 65 cm valiz seçenekleri en çok tercih edilen seyahat ürünlerinden biridir. Hem ebatları hem de kalitesiyle yolculuklarınızda sizlere güvenli gezinti yapma imkânı tanıyacaktır. Yük taşıma kapasitesi ve kalıp şeklinde duran dış yüzeyi eşyalarınızın zarar görmeden taşınması için önemli bir özelliktir. Seyahate çıkmadan önce bu şık ve modern tasarımlı valizlerden satın almak için CarrefourSA reyonlarında gezinmeye başlayabilirsiniz.

Valiz reyonuna geldiğinizde karşınızda birbirinden farklı valiz ve çanta seçenekleri duracaktır. 5145. 2 Lc 65 Cm Valiz Lacivert valiz seçeneği sizler için en uygun özellikleri taşımaktadır. İlgili reyondan ihtiyacınız olan valizleri hemen satın alabilirsiniz.

 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız