7Days Kruvasan Kakaolu Tekli 60 g #30110476 | CarrefourSA
Marka: 7DAYS

7Days Kruvasan Kakaolu Tekli 60 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7Days Kruvasan Kakaolu Tekli 60 g

Tekli paketleri içinde her zaman taze ve lezzetli kalması sağlanan kruvasan, tatlı ihtiyacının sağlıklı bir şekilde karşılanmasını sağlıyor. Tek kişilik bu muhteşem ziyafet, kakao krema dolgusu sayesinde eşsiz bir şölene dönüşüyor.

7 Days Kakaolu Tekli Kruvasan, özel hamuru ve içindeki akışkan kreması ile ağız tatlandırıcı bir atıştırmalık olma özelliği gösteriyor. Börekler, unlu mamüller ve tatlılar bölümünde sunulan ürün; kuruma, bozulma veya bayatlama olmadan paketi ilk açıldığındaki tazeliğini koruyor. 55 gram tek servislik kakaolu kruvasanlar sabah kahvaltıda, öğleden sonra atıştırmalarında veya misafir ikramlarında kolay bir alternatif olarak kullanılıyor.

Dışı kat kat hamurdan oluşan ve içinde yumuşacık kakao kreması bulunduran ürün tereyağıyla yapılıyor ve oldukça tatlı bir lezzet içeriyor. İçeriğinde buğday unu, bitkisel yağlar, kakao dolgu, şeker ve tuz gibi bileşenleri barındırıyor. Besleyiciliğinin yanı sıra tazeliği ve kolay tüketimi sayesinde herkesin tercihi haline geliyor. Taşıma ve yeme açısından da pratik olan kruvasanı piknikte, çantanızda veya evlerinizde ağız tadıyla tüketebilirsiniz.

Özel bir lezzete sahip ürünü denemek ve tadına bakmak için hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız