Açma x2 #20000455 | CarrefourSA

Açma x2

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,90 TL

adet
Açma 2'li

 

Kahvaltıda, çay saatlerinde ya da ofiste yemek üzere alabilirsiniz. Açma’ları buzlukta uzun süre saklayabilir çıkardıktan 15 dakika sonra fırında ya da tostta ısıtarak taze açma lezzetini yaşayabileceğiniz Açma CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Açma Simit, Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetidir. Mayalı hamurdan yapılan ve arasına margarin sürülerek kat kat olmasını sağlayan ve simit tariflerinde ezber bozan bir hamur yapısı vardır. Simit ile açma tarifini aynı anda tek bir tarifte buluşturan bu hamur işinin hemen hemen her kahvaltı sofrasında yerini aldığını söylememiz mümkündür. Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan açmaları keyifle tüketebilmeniz için CarrefourSA olarak özenle hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz. Güne merhaba dediğiniz kahvaltılarınızın keyfini daha da fazla arttırabilmek için sizler için her geçen gün daha fazla çalışan CarrefourSA olarak beklentilerinizi karşılamaya çabalıyoruz. CarrefourSA kalitesi ve güvenini rahatlıkla tercih edebilir ve her ürünümüzü güvenle kullanabilirsiniz. CarrefourSA ile her şey çok daha kolay çok daha güvenilir.

 

İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU,İÇME SUYU,ŞEKER ,YUMURTA ,BİTKİSEL YAĞ(AYÇİCEK YAĞI), MARGARİN ((BİTKİSEL YAĞLAR (DEĞİŞEN MİKTARLARDA PALM,PAMUK,KANOLA,AYÇİÇEK),SU ,EMÜLGATÖR(BİTKİSEL YAĞ ASİTLERİNİN MONO-DİGLİSERİTLERİ),TUZ,(EN FAZLA %0,17),KORUYUCU(POTASYUM SORBAT),ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT)TEREYAĞI AROMA VERİCİSİ,VE RENKLENDİRİCİ (BETA KAROTEN)),SÜT,ŞEKER ,MAYA(SACCHAROMYCES CEREVİSİAE) ,TUZ,KATKI MADDESİ ((DEKSTROZ,GLUTEN ,EMÜLGATÖR,(E472e)ANTİOKSİDANT(ASKORBİK ASİT),ENZİMLER(FUNGAL ALFA AMİLAZ,HEMİSELÜLOZ ))

Alerjen Bileşenler
Gluten,yumurta,süt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet