Activex Sıvı Sabun Doğal 1,5 lt + 700 ml #30136917 | CarrefourSA
Marka: ACTİVEX

Activex Sıvı Sabun Doğal 1,5 lt + 700 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Activex Sıvı Sabun Doğal 1,5 L + 700 Ml

 

Gündelik olarak kişisel bakım için her lavabo kullanımından sonra ve yemeklerden sonra el yıkamak önemli bir işlem olurken, doğal sıvı sabun kullanımı Activex markası sayesinde keyifli bir hale geliyor. Activex markası tarafından özel bir şekilde üretilmekte olan Activex Sıvı Sabun Doğal 1,5 L + 700 Ml ürünü, içeriği ve sağlıklı kullanımı sayesinde birçok evde tercih ediliyor.

CarrefourSA mağazaları Kişisel Bakım reyonu Sabunlar bölümünde temin edebileceğiniz Activex Sıvı Sabun Doğal 1,5 L + 700 Ml ürünü 7 etkili özel formülü sayesinde Sağlık Bakanlığı onaylı olarak kullanıma sunuluyor. Cilt üzerinde bakterilerin yerleşimini engelleyen ve 12 saate kadar antibakteriyel koruma sağlayan bu sabun, 10 saniyede bakterilerin yüzde 99,9’unu öldürerek maksimum hijyen sağlıyor.

7 etkisi ile birlikte bakterilerin öldürülmesi, 12 saate kadar koruma, hijyen ve nemlendirme sağlayan özel formülü ciltte irritasyona sebep olmadan gündelik olarak kullanılabiliyor.

1 adet 1,5 litre dev ekonomik boy ve 1 adet 700 mililitre pompalı büyük boy ile ikili paket halinde bu ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız