Activia Doğal Probiyotikli Ananaslı Yoğurt 4x100 g #30052025 | CarrefourSA
Marka: ACTİVİA

Activia Doğal Probiyotikli Ananaslı Yoğurt 4x100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,00 TL

adet

CarrefourSA reyonlarında Yoğurt & Krema & Kaymak bölümünde yer alan Danone Activia Ananas, besleyici özellikleri ve faydaları ile ön plana çıkıyor. Günlük beslenmenizde ve özellikle ara öğünlerde çok iyi bir alternatif haline gelen Activia, aynı zamanda ihtiyacınız olan günlük enerjiyi almanızda da size yardımcı oluyor.

Probiyotik bir besin olan Danone Activia Probiyotik Yoğurt Ananas 4*100G, içerisinde bulundurduğu Activia mayası sayesinde bağırsaklarınızı zorlamadan düzenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Amacı bağırsakların düzenli çalışmasını sağlamak olan alternatif besinin bu organların görevini yerine getirme gibi bir işlevi olmadığı için işleyişte soruna sebep olmuyor. Kalori oranı çok düşük olan ürün, ananasın antioksidan özelliği ve lezzetini de içinde barındırıyor. Besin değerleri yüksek olan ürünü, ek gıda olarak ara öğünlerinizde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sindirim sisteminin ve bağırsakların işlevini kolaylaştırır, mineral ve vitamin açısından da oldukça zengindir.

Hem besleyici hem lezzetli bir alternatif olan Danone Activia Ananas'ı yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz yerde kolaylıkla, severek tüketebilirsiniz. 100 gramlık 4'lü paketlede damak zevkinize sunulan ürünü denemek için şimdi sepetinize ekleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Laktozsuz doğal probiyotikli yoğurt, şeker, ananas (%5), modifiye nişasta (tapyoka), aroma vericiler, yoğurt kültürü ve probiyotik bakteri (Activia kültürü Actiregularis® -en az 1x106 kob/g), kıvam arttırıcı (keçiboynuzu gamı), asitlik

Alerjen Bileşenler
İz miktarda gluten içeren tahıllar ve sert kabuklu meyveler içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2°-6°C'de açılmadan saklanmalıdır.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. A.Ş.Cumhuriyet Mah. Pınarhisar Asvaltı yolu Küme Evleri No:10-12-13 Lüleburgaz Kırklareli

İşletme Onay No
TR-54-0037

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 87
Enerji (kj) 365
Yağ (g) 1.8
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 14
Şekerler (g) 12
Protein (g) 3.5
Tuz(g) 0.1
Kalsıyum (mg) 123
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız