Paşabahçe Alanya Rakı Bardağı 6 Parça #30078845 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Alanya Rakı Bardağı 6 Parça

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
216,90 TL 149,99 TL

25,00 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
52138 Alanya Rakı Brdk 175 Cc*6

En keyifli sohbetlerin aktığı, en güzel şarkıların eşlik edildiği rakı sofralarının vazgeçilmezi Paşabahçe Alanya Rakı Bardağı Seti ile tanışın! Dostlarınızla ve ailenizle geçirdiğiniz özel akşam yemeklerini lezzetlendiren rakıyı, Alanya Rakı Bardağı Seti ile sunarak sofralarınıza şıklık katın.

Alanya Rakı Bardağı Seti, 175 cc hacme sahip 6 adet bardaktan oluşur. Paşabahçe kalitesiyle göz alıcı cam malzemeden tasarlanan Alanya Rakı Bardağı Seti, uzun ve şık yapısıyla her görenin beğenisini kazanıyor. Sadeliğin modern çizgilerle buluştuğu Alanya Rakı Bardağı Seti'ni birbirinden farklı renk ve stildeki tabak ve kaşık çatal takımlarıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pratik bir kullanıma sahip Alanya Rakı Bardağı Seti'ndeki bardakları kolayca temizleyebilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz. Alanya Rakı Bardağı Seti ile en güzel akşamlarınıza renk katmak için bu güzel takımı sepetinize eklemeyi unutmayın!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız