Nuhun Ankara Bukle Makarna 500 Gr #30097662 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Bukle Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

"Ankara Bukle Makarna 500 g

CarrefourSA Makarna bölümünden sizlere sunulan Ankara Bukle Makarna 500 g durum buğdayı irmiğine su ilave edilerek üretiliyor. Yarı hazır gıda maddesinin 100 gramında 345 kcal enerji bulunuyor. Karbonhidrat içeriği yüksek olan ürün, kalın bağırsak fonksiyonlarını düzenleyen, kilo vermeyi kolaylaştıran, kan şekerini düzenleyen diyet lifini bol miktarda içeriyor. Glisemik indeksi %55’in altında olan ürün, düşük kalori ve düşük yağ oranına sahip olması sebebiyle formda kalmak isteyen tüketiciler için ideal bir gıda maddesi olarak öne çıkıyor.
Pişirme süresi 11-13 dakika olan bukle makarna, kısa zamanda besleyici ve doyurucu öğünler hazırlamanızı sağlıyor. Sade olarak tüketilebilen ürünü, dilerseniz domates sosu veya kıymalı sos ekleyerek tüketebilirsiniz. Pişirdiğiniz makarnanın üzerine rendelenmiş peynir ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz. Ambalajı açılmadığı sürece 2 yıl raf ömrüne sahip olan ürünün güneş ışığından uzak, kuru, serin, kokusuz bir ortamda muhafaza edilmesi gerekiyor. Ambalajı açıldıktan sonra ürünün kalan kısmının hava ile temas etmemesi için kapağı vakumlu bir cam kavanoz içerisinde tutulması tavsiye ediliyor. Sağlıklı beslenmenin pratik yollarından biri olan ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alın.
Ürün Kodu: 57932
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız