Nuhun Ankara Kalem Makarna 500 Gr #30097641 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Kalem Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
"Ankara Makarna Kalem 500 g

Uzun yıllardır sofralarınızda yer alan ve en az ekmek kadar çok tüketilen bir besin olan Ankara Makarna Kalem 500 g, üstün teknolojiler kullanılarak büyük bir titizlikle üretilir. Adını kalem şeklinden ve iki ucunun da delik olmasından alan makarna çeşidi, insan vücudu için çok önemli olan A, B1, B2 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, fosfor, potasyum ve proteinler açısından da oldukça zengindir.

Kalem makarna, iki tarafından delik olan şekliyle yapacağınız sosları içerisinde tutarak makarnanıza tarifsiz bir lezzet katar. Özellikle iri taneli soslarla muhteşem bir uyum sağlayarak, et, tavuk ve sebze yemeklerinizin yanına çok yakışan bir makarna çeşididir. Makarnanızı dilerseniz kremalı, domatesli, sebzeli, körili soslarla lezzetlendirebilir dilerseniz de fırın makarna şeklinde yaparak misafirlerinize sunabilirsiniz.

Besleyici özelliği ile bilinen kalem makarna, uzun süre muhafaza edilebilmesi, çeşitliliği, pratik bir şekilde hazırlanması, lezzeti ve ekonomik bir gıda maddesi olması ile birlikte sıklıkla tercih edilen bir yiyecektir. Sindirimi çok kolay olan makarna çeşitlerinden kalem makarnanızın pişirilmesi oldukça kolaydır. Sadece tuz ve su kullanarak leziz bir yemeğe dönüşen makarnanızı kaynar suyun içerisine atıp, tuz ilave ederek ve paketin üzerinde belirtilen pişirme süresini uygulayarak hazırlayabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarında makarna bölümünde sunulan ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Ürün Kodu: 57504

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız