Nuhun Ankara Kelebek Makarna 500 Gr #30076701 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Kelebek Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

"Ankara Kelebek Makarna 500 g

Durum buğdayından elde edilen irmiğin, su ve zenginleştirici maddeler ile karıştırılmasıyla hazırlanan ve sofralarınızdaki yerini alan Ankara Kelebek Makarna 500 g, son teknolojiler kullanılarak titizlikle üretilip CarrefourSA Makarna bölümünde sizlere sunuluyor. Adını kelebek şeklinden alan ürün, vücut için gerekli vitamin ve mineraller bakımından çok zengin bir besin olmasıyla dikkat çekiyor. İnsan sağlığında önemli yeri olan A, B1 ve B2 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, fosfor, potasyum ve proteinler açısından da oldukça zengindir.
Özellikle iri taneli soslarla muhteşem bir uyum sağlayarak; et, tavuk ve sebze yemeklerinizin yanına çok yakışan bir türdür. Ürünü, dilerseniz yoğurtlu veya sade olarak tüketebileceğiniz gibi kremalı, domatesli, sebzeli, körili soslarla da lezzetlendirebilirsiniz.
Kolayca pişirilerek pratik bir şekilde hazırlanması, lezzeti ve ekonomik bir gıda olması ile sıklıkla tercih edilen bir yiyecektir. Sadece tuz ve su kullanarak bile leziz bir yemeğe dönüşen ürünü, kaynar suyun içerisine atıp, paketin üzerinde belirtilen pişirme süresi kadar bekleyerek hazırlayabilirsiniz.
Tarifsiz lezzeti ile her yaş grubu tarafından sevilerek tüketilen ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 146700
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız